Voor Zorgvragers

Wij zijn een betrouwbare, flexibele bemiddelaar die de juiste zorgprofessional plaatst binnen uw zorginstelling.

Zorgvragers voor wie we werken

Zorgeloos Personeelsdiensten stelt zich volledig in dienst van het aanleveren van hoogwaardige zorgprofessionals die perfect aansluiten bij uw zorginstelling. Onze betrouwbare en flexibele dienstverlening staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, ongeacht uw communicatievoorkeur, of het nu via mail, telefoon of app is. Bij ons kunt u rekenen op ongeëvenaarde kwaliteit, flexibiliteit en uitstekende service.

We hebben een brede expertise in verschillende zorggebieden en zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren:

– Geestelijke gezondheidszorg
– Gehandicaptenzorg
– Verslavingszorg
– Ouderenzorg.

Geestelijke gezondheidszorg:

Onze zorgprofessionals zijn getraind om te werken met een verscheidenheid aan geestelijke gezondheidsproblemen en bieden de juiste ondersteuning en behandeling aan cliënten in nood.

Gehandicaptenzorg:

We begrijpen de unieke behoeften van mensen met een handicap en zorgen ervoor dat onze zorgprofessionals hen met respect en empathie benaderen, terwijl ze de best mogelijke zorg bieden.

Verslavingszorg:

Onze zorgprofessionals zijn goed uitgerust om mensen te helpen bij het overwinnen van verslavingsproblemen en het bevorderen van herstel en welzijn.

Ouderenzorg:

We erkennen het belang van zorg en ondersteuning voor ouderen en zetten ons in om hun kwaliteit van leven te verbeteren door middel van bekwame en vriendelijke zorgprofessionals.

Gekwalificeerde zorgprofessionals

Onze focus reikt verder dan alleen gekwalificeerde zorgprofessionals inzetten. We begrijpen dat elk individu en elke zorginstelling uniek is. Wij streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu tijdelijke ondersteuning nodig heeft, behoefte heeft aan langdurige samenwerking of op zoek bent naar flexibele personeelsplanning, wij zijn er om u te ondersteunen.

Bij Zorgeloos Personeelsdiensten staat de zorg voor mensen centraal. Onze zorgprofessionals zijn niet alleen hooggekwalificeerd, maar ook empathisch en begripvol. We hechten waarde aan eerlijke en open communicatie, waardoor u altijd op de hoogte blijft van de voortgang en eventuele uitdagingen in de zorgverlening.

Kortom, met Zorgeloos Personeelsdiensten als uw partner kunt u vertrouwen op een team van toegewijde professionals die klaarstaan om uw zorginstelling te versterken en de zorgvragers de best mogelijke zorg te bieden. Samen streven we naar een toekomst waarin zorgeloze zorg en welzijn centraal staan.

Fijne organisatie om mee samen te werken. Altijd op zoek naar een goede samenwerking met behoud van kwalitatief, goede zorg waarin contact centraal staat.

Maaike

Bemiddelaar in de zorg die elke impasse rationeel kan benaderen en doorbreken. Je geeft je eigen beschikbaarheid door en Zorgeloos maakt het passend. Je kan je bij Zorgeloos vakinhoudelijk maar tevens persoonlijk ontwikkelen.

Frank

Waarom Zorgeloos Personeelsdiensten?

Persoonlijk

Zorgeloos Personeelsdiensten is een overzichtelijke en transparante organisatie, waar tijd en aandacht voor elkaar belangrijk zijn. Het gaat bij ons om de samenwerking en de menselijke maat.

Betaalbaar

Zorgeloos Personeelsdiensten wil de zorg betaalbaar houden. Zo hanteren we een betaalbaar tarief voor de diensten die wij leveren.

Duidelijk

Zorgeloos Personeelsdiensten is een betrouwbare partner, waar u op kunt rekenen. We zijn duidelijk en eerlijk, ook over de zaken die we niet waar kunnen maken.

Continuïteit

Zorgeloos Personeelsdiensten zet waar mogelijk dezelfde zorgprofessionals in op dezelfde groepen. We bieden continuïteit, voor het vaste personeel en voor de cliënten, voor wie dit zo belangrijk is.

Neem contact op

Op zoek naar hoogwaardige zorgprofessionals die perfect passen bij uw instelling? Neem vandaag nog contact op met Zorgeloos Personeelsdiensten voor ongeëvenaarde kwaliteit, flexibiliteit en uitstekende service.