Voor Zorgverleners

Wij zijn een betrouwbare, flexibele bemiddelaar die opdrachten aanbiedt binnen de gehele zorg sector.

Zorgverleners waar we mee samenwerken

Zorgverleners die streven naar een betrouwbare en flexibele werkpartner, zijn bij Zorgeloos Personeelsdiensten aan het juiste adres. Wij bieden zorgprofessionals de kans om hun expertise te benutten in geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, verslavingszorg en ouderenzorg. Werk met ons samen en ervaar een organisatie die zich inzet voor persoonlijke groei, duidelijke communicatie en een werkomgeving waar zorgeloosheid en welzijn centraal staan. Neem vandaag nog contact op en ontdek welke opwindende mogelijkheden wij voor u hebben!

Kwaliteit, Transparantie en Inclusiviteit in Zorgplaatsingen

Zorgeloos Personeelsdiensten opereert in heel Nederland, met een nadruk op het centrale gebied van Amsterdam tot Enschede en van Zwolle tot Eindhoven.

Wij plaatsen uitsluitend zorgprofessionals met de juiste kwalificaties en zijn zorgvuldig in het screenen van hun diploma’s, VOG-verklaringen en werkervaring. Dit betekent echter niet dat we enkel met ervaren zorgprofessionals samenwerken. We verwelkomen ook minder ervaren krachten en bieden ondersteunende diensten aan. Eerlijke communicatie en het maken van duidelijke afspraken over feedback zijn altijd van groot belang bij ons.

Bij Zorgeloos is er veel persoonlijk contact waardoor er in de samenwerking goed wordt afgestemd waar je voorkeur ligt om te werken. Daarom is het een fijn bureau om diensten voor te draaien!

Aimé

Bij Zorgeloos kan ik mij verder profileren als Sociaal worker. Door hun brede klanten bestand kom ik op verschillende locatie’s. Zorgeloos is persoonlijk en kijkt mee naar mijn interesse. Hierdoor ontstaat er altijd een goed match!

Pieter

Meld je aan

Klaar voor een zorgeloze carrièrestap? Sluit je aan bij Zorgeloos Personeelsdiensten en ontdek nieuwe kansen in de zorg. Neem nu contact op en geef je loopbaan een boost!